top of page
Zoeken
  • Jorrit Janssen

Accountify met succes gelanceerd op de Accountancy Expo

Bijgewerkt op: 10 feb. 2021

Nijmegen – In de Cloud werken met je huidige kantooromgeving waardoor je gebruik kunt blijven maken van je bestaande softwareoplossingen en toch de stap zet in de digitale wereld is nu mogelijk voor zowel kleine, middelgrote als grote accountants- en administratiekantoren. Een gouden kans om met de huidige oplossingen aansluiting te blijven houden bij de digitale transformatie van de wereld om ons heen.

Accountify is een cloudoplossing die is voortgekomen uit de samenwerking tussen Cloudserviceprovider True en 3B adviseurs & accountants. Samen hebben zij een hybride platform ontwikkelt zodat het kantoor gebruik kan blijven maken van haar web- en offline applicaties samengebracht in één beveiligde online kantooromgeving.

Met True als cloudservice partner, 120 medewerkers gevestigd in Amsterdam, werkzaam in meerdere secotoren waar een ongekend hoog beveiligingsniveau een vereiste is, hoef je je geen zorgen te maken over security en compliance. Waar en op welk device je ook werkt, er blijven geen restjes achter op je computer of die van een klant en al je documenten zijn veilig opgeslagen.

Door de jarenlange ervaring in de accountancybranche hebben de initiatiefnemers van Accountify een oplossing ontwikkelt waar ieder kantoor zo in kan stappen, groot of klein, windows- of webapplicaties, een combinatie daarvan, het maakt niet uit.

“Maar ook de menselijke kant mag niet vergeten worden”, aldus Taco Arends, implementatieconsultant bij Accountify. “In de cloud gaan werken is de eerste stap naar een toekomstbestendig kantoor en vraagt om verandermanagement omdat de grootste verandering nou eenmaal tussen de oren zit”. “Daarom beschikt Accountify over zowel implementatie- als ICT consultants”. “Bovendien beschikken wij over een e-commerce specialist die het kantoor verder kan helpen bij haar communicatiewensen met de klant”. “Dit alles ingegeven door de praktijk”.

“De trein is gaan rijden en je hoeft alleen nog maar in te stappen” aldus Arends. “Instappen zonder ellenlange onderzoeken, zonder specifieke ICT kennis, eenvoudig meeliften op de kennis en ervaring van Accountify, het wiel is uitgevonden”. “Een gouden kans”. “En dat blijkt ook wel uit ons beurssucces”, “Veel bezoekers aan onze stand en een tiental afspraken met kantoren van één tot 70 medewerkers”.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Taco Arends E-mail: taco.arends@accountify.nl Tel: 085 – 044 97 00 / 06 493 525 47 Websites: www.accountify.nl / https://hetdigitalelandschap.nl/accountancy/

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentáře


bottom of page