Waarom Accountify?

Slim samenwerken op een moderne manier.


Hoe ziet een toekomstbestendig kantoor eruit met de inzet van Accountify?

Door de inzet van Accountify realiseer je in één stap jouw toekomstbestendig kantoor en beschik je over een internetportaal waarmee gecommuniceerd en geïntegreerd kan worden met jouw complete kantooromgeving. Door de inzet van Accountify kun je gebruik blijven maken van je huidige softwareapplicaties. Indien gewenst kun je bewezen ‘best of breed’ oplossingen inzetten. Het platform wordt gehost bij Microsoft. Waardoor veiligheid, stabiliteit en beschikbaarheid gewaarborgd zijn. Met Accountify kies je voor een strategisch concurrentievoordeel.

Accountify faciliteert en ondersteunt je in de nieuwe digitale manier van werken, zowel intern, als met jouw klant, als met uitvragende partijen. Op een efficiënte, effectieve en gecontroleerde wijze wordt samengewerkt en kennis gedeeld. Accountify is te benaderen via een internetbrowser of App op ieder gewenst moment (24/7) en vanaf iedere locatie en device.

Accountify zorgt er vandaag, en in de toekomst voor, dat jouw kantoor beschikt over de nieuwste technologieën. Accountify blijft je ondersteunen zodat je altijd op een moderne manier met jouw klant blijft samenwerken. Dit tegen scherpe tarieven vanwege de inzet van standaard applicatieconnectoren.