top of page

Digitale Werkplekken

Ontdek de digitale werkplekken van Accountify:

Wat is het verschil tussen een Moderne en een Online werkplek?

Bij een Moderne Werkplek wordt er direct op de laptop of PC gewerkt. Bij een Online Werkplek kan vanaf iedere apparaat ingelogd worden op een Online Bureaublad. 

Wanneer kies ik voor een Moderne of een Online Werkplek?

Voordelen van de moderne werkplek zijn het direct werken op de eigen laptop/pc. Dit betekend dat je als gebruiker minder afhankelijk bent van IT. Indien de organisatie het toestaat, kan je ook zelf applicaties zoals bijvoorbeeld Spotify installeren. Bepaalde applicaties werken soms ook beter op een lokale PC/laptop, en de kosten zijn lager dan bij het gebruik van een Online Werkplek.

​​

Voordelen van een Online Werkplek zijn juist weer dat er geen afhankelijkheid bestaat van één apparaat, omdat er immers direct vanaf ieder apparaat kan worden ingelogd op de Online Werkomgeving. Op elk apparaat is immers exact dezelfde omgeving beschikbaar. Verder is een Online Werkplek geschikt wanneer u veel met traditionele Windows applicaties werkt welke nog niet volledig als dienst in de cloud afgenomen kunnen worden.

​​

Het is ook mogelijk om tegelijk gebruik te maken van een Online en Moderne werkplek.

 

Accountify Single Sign-On Tool

Waar je ook voor kiest, je krijgt altijd de beschikking over onze Single Sign-on Tool waardoor je veilig en moeiteloos inlogt op al jouw applicaties. 

Download de Accountify whitepaper

bottom of page