top of page
Modern Kantoor

 Waarom transformeren? 

Waarom transformeren?

De digitale disruptie en de veranderde vraag van klanten heeft menig accountants- en administratiekantoor de afgelopen jaren aan het denken gezet. Nog nooit kwamen er zoveel verschillende ontwikkelingen tegelijkertijd bij elkaar, waardoor de MKB-accountant zichzelf eigenlijk niet meer de vraag hoeft stellen OF zijn kantoor getransformeerd moet worden, maar meer WANNEER heb ik mijn kantoor getransformeerd naar een toekomstbestendig kantoor. De belangrijkste speerpunten voor de komende jaren zijn automatisering en online diensten.

Automatisering en digitalisering 

Alles wat geautomatiseerd kan worden, wordt geautomatiseerd. Dit geldt dus zeker voor het samenstellen van jaarrekeningen en het voeren van administraties, wat voor veel kantoren nog veel productiewaarde heeft. Steeds meer diensten worden online aangeboden en de komende jaren wordt er een verdere groei verwacht in nagenoeg alle online diensten.

Digitalisering betekent voor de MKB-accountant dat bestaande diensten geautomatiseerd zullen gaan verlopen. Daardoor blijft er in toenemende mate prijsdruk op deze diensten. Tegelijkertijd biedt de nieuwe technologie veel mogelijkheden om nieuwe en relevantere diensten aan klanten aan te bieden.

Algehele digitalisering

Door de algehele digitalisering krijgen klanten steeds meer behoefte aan real time informatie, managementrapportages en tussentijdse analyses. De MKB-accountant komt zo dichter bij de bedrijfsprocessen van de klant te staan. Hierbij gaat het niet om de hoeveelheid, maar om de snelheid van informatie en het juiste gebruik. De MKB-accountant kan deze meerwaarde leveren door zijn financiële expertise.

 

De MKB-accountant kan de rol van financiële regisseur oppakken bij de informatie-uitwisseling tussen zijn klant en diens omgeving. Accountify helpt je om jouw kantoor te transformeren naar een toekomstbestendig kantoor. Door de inzet van het online Accountify platform, onze verandermanagement coaches en een optimale implementatiebegeleiding is je kantoor in relatief korte tijd operationeel.

pexels-fauxels-3182773.jpg

Securelogin 

Securelogin is een mooi voorbeeld van veilig en modern werken. Met Securelogin kan je eenvoudig toegang krijgen tot online applicaties, op een beheersbaar en vooral veilige manier. Ook is het mogelijk om samen te werken met uw klant. Securelogin koppelt met meer dan 600 applicaties in de accountancy branche.

bottom of page